1. Strona główna
  2. Szczegóły aktualności

Szczegóły aktualności

Data
przyjazdu
Data
wyjazdu

Kolacja Andrzejkowa

29 listopada 2019

Hotel Prezydent oraz Restauracja Gęś i Wino serdecznie zapraszają na Kolację Andrzejkową z wykwintnym menu oraz winem dedykowanym do potraw.

W celu uzyskania informacji i dokonania rezerwacji rezerwacji prosimy o kontakt z recepcją hotelową.

Serdecznie zapraszamy!

Koszt 149/os.

MENU ANDRZEJKI
Ciasteczko z wróżbą

Przystawka
Pate z kasztanów / grzanka / sos z czarnej porzeczki
Chestnut pate / toast / blackberry coulis
Przystawka II
Wędzona wołowina / kiszony czosnek / kozi twaróg
Smoked beef / pickled garlic / goat curd
Zupa
Leśny bulion / ziemniak z ogniska / borowik
Forest consomme / Bonfire potato / boletus
Danie Główne I
Pstrąg / nasturcja / chmiel / pieczona marchewka
Trout / Nasturtium / Hops / Roasted Carrot
Danie Główne II
Filet z gęsi / puree z dyni / orzechy / buraki Chioggia
Breast of Goose / Pumpkin Puree / Nuts / Chioggia beetroots
Deser
Lody z kalafiora / śliwowica / lawenda
Cauliflower Ice Cream / Slivovitz / Lavender


Wina
Sperone Prosecco D.O.C. Włochy
Camden Park Chardonnay, Australia
Mesta Verdejo, Hiszpania
Santa Rita 120 Reserva Especial Pinot Noir, Chile

Zobacz na mapie
Newsletter

Zapisz się do newslettera aby być na bieżąco ze specjalnymi ofertami i atrakcyjnymi rabatami jakie przygotowujemy dla naszych czytelników.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij